autoschadehersteller/
plaatwerker

Over ons

Welkom bij Regio Autoschade! Ben jij een Autoschadehersteller/Plaatwerker met een ongekende passie voor auto's? Bij Regio Autoschade, een trotse tak van de Haarhuis Mobiliteitsgroep, zoeken wij iemand die kwaliteit vooropzet. Een moderne werkplek, hoogwaardig gereedschap, geweldige collega's, blije klanten en een scala aan automerken (van Porsche tot Kia) maken jou enthousiast. Droom je van een nieuwe stap in je carrière en wil je deel uitmaken van een groeiend familiebedrijf? Lees dan verder!

MBO

Full-Time

Almelo

Functieomschrijving

Voor jou kan de uitdaging niet groot (of klein) genoeg zijn. Als Autoschadehersteller/Plaatwerker houd je je onder andere bezig met het monteren, demonteren, voorbereiden en plaatwerken van verschillende auto-onderdelen. Met jouw kennis en kunde, houd je hierbij rekening met de carrosseriemetalen en moderne voertuigsystemen waarin elektronica is verwerkt.  

Wat verwachten we van jou

Onze ideale kandidaat is zelfstandig, gedreven, nauwkeurig en heeft passie voor het autovak. Daarnaast vragen we:

  • Een afgeronde opleiding MBO niveau 3 Eerste Autoschadehersteller OF dit door ervaring verkregen;
  • Enkele jaren aantoonbare werkervaring bij een autoschadeherstelbedrijf als Plaatwerker, bij voorkeur bij een erkend schadeherstelbedrijf;
  • Een AST-diploma (Autoschadetechnicus, MBO niveau 3) is een pré.

Wat bieden wij jou?

Tijd voor koffie?

Kun je jezelf helemaal vinden in deze vacature? Laat het ons weten en stuur je CV en een korte motivatie naar Barry Hegeman via barry@autohaarhuis.nl. Wie weet zit jij binnenkort aan onze koffietafel voor een vrijblijvend gesprek!