Over ons

Regio Autoschade

Regio Autoschade: jouw partner bij autoschade in Twente. Wij zijn gespecialiseerd in het afhandelen van total loss gevallen, schadetaxatie, verzekeringsschade, demontage en montage, plaat- en spuitwerk, richtwerk, koplampreparatie en spot repair en ga zo maar door.

Onze focus ligt niet alleen op autoherstel, maar ook op het geruststellen van onze klanten. Daarom zorgen we voor vervangend vervoer en streven we naar een professionele ervaring. Bij Regio vertrek je opgelucht bij het achterlaten van je auto en rijd je met een glimlach weg na de reparatie.

Werkzaamheden

Spot Repair

Spot Repair nieuw

Wij bieden spot repair als snelle en effectieve oplossing voor kleine schade aan voertuigen, zoals beschadigde bumperhoeken. Met deze gespecialiseerde dienst richten we ons specifiek op het herstellen van lokale schade. We gaan daarbij nauwkeurig en efficiënt te werk, waardoor jouw voertuig snel weer in topconditie is, zonder onnodige kosten of uitgebreide reparaties.

PLaatwerk

Rode auto foto 1

Het herstellen van carrosserieschade, met een focus op vervormd plaatwerk. Met zorgvuldig vakmanschap en moderne technieken herstellen wij jouw voertuig naar zijn oorspronkelijke vorm en structuur. Onze prioriteit ligt bij nauwkeurigheid en kwaliteit, zodat je weer veilig de weg op kunt met een voertuig dat er als nieuw uitziet.

Spuitwerk

Foto's van Hendrik 1

Professioneel en nauwkeurig spuitwerk om lakbeschadigingen te herstellen. Met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen streven wij naar een mooie afwerking voor jouw voertuig. Of het nu kleine reparaties betreft of een volledige lakherstelling, wij zorgen ervoor dat jouw voertuig weer straalt als nieuw.

Velgen herstellen

Velgen poetsen Regio

Het repareren en opknappen van beschadigde velgen. Met precisie en vakmanschap herstellen wij jouw velgen naar optimale staat, of het nu gaat om krassen, deuken of andere beschadigingen. Wij streven ernaar om jouw voertuig te voorzien van velgen die er als nieuw uitzien en weer perfect functioneren.

Afloop verzekering

Poesten

Bij ons regelen wij de afwikkeling met verzekeringen voor jouw voertuig. Wij nemen de administratieve rompslomp uit handen en verzorgen de communicatie met verzekeringsmaatschappijen. Ons doel is een soepel proces, zodat je je kunt concentreren op het herstel van je voertuig. Wij streven naar helderheid en een vlotte afhandeling, zodat je snel weer op weg kunt met jouw herstelde voertuig.

Demontage werk

Collega's samen aan het werk

Het zorgvuldig demonteren van onderdelen van beschadigde voertuigen. Met oog voor detail en precisie zorgen wij voor een professionele demontage, wat essentieel is voor een nauwkeurige beoordeling van de schade. Ons doel is om efficiënt en deskundig te werken, zodat we een grondige inspectie kunnen uitvoeren en het herstelproces optimaal kunnen plannen.

Richtwerk

9d3adcbb-795e-4b31-a015-9c44494f0524

Wij gebruiken geavanceerde apparatuur en expertise om de carrosserie van beschadigde voertuigen nauwkeurig te richten en herstellen. Met zorgvuldig vakmanschap zorgen wij ervoor dat jouw voertuig zijn oorspronkelijke vorm en structurele integriteit terugkrijgt. Ons doel is om met nauwkeurigheid en kwaliteit te werken, zodat jouw voertuig weer veilig de weg op kan na herstel.

Koplampherstel

11f65f0e-76c5-4f4a-b32c-7e86530407c4

Het repareren en renoveren van beschadigde koplampen. Met zorgvuldig vakmanschap en moderne technieken zorgen wij ervoor dat jouw koplampen weer helder en functioneel zijn. Ons doel is om de verlichting van jouw voertuig te herstellen naar optimale prestaties, zodat je veilig de weg op kunt met goed functionerende koplampen.

Total Loss

Buiten total loss

Wij bieden gespecialiseerde afwikkeling voor total loss auto's. Onze expertise ligt in het beoordelen en afhandelen van voertuigen die als total loss zijn verklaard. Ons team zorgt voor een nauwkeurige evaluatie van de schade en begeleidt je door het proces van het vaststellen van de total loss situatie. Wij streven naar transparantie, ondersteunen je bij de administratieve afhandeling en bieden advies om je te helpen beslissingen te nemen over jouw total loss voertuig.

Schade taxatie

Collega's samen

Wij beoordelen nauwkeurig de omvang van de schade aan jouw voertuig. Met grondige expertise en oog voor detail stellen wij een gedetailleerde taxatie op. Zo krijg je een duidelijk beeld van de benodigde herstelwerkzaamheden en de kosten. Wij streven naar een transparante en betrouwbare beoordeling, zodat je precies weet wat er nodig is voor het herstel van jouw voertuig.

Voorbewerken

Zijaknt met personleel

Het voorbereiden van oppervlakken voor herstelwerkzaamheden. Met zorgvuldigheid en aandacht behandelen wij de ondergrond vóór het eigenlijke herstelwerk. Ons doel is een optimale basis te creëren voor een duurzaam en hoogwaardig eindresultaat. Daarbij streven we naar kwaliteit in elke stap van het reparatieproces.

Krassen verwijderen

70bb7858-30d4-40bd-b2f9-2dc7d3de98a9

Het effectief en zorgvuldig verwijderen van krassen en oppervlaktebeschadigingen. Met geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen streven wij ernaar om jouw voertuig weer een gladde en onbeschadigde afwerking te geven. Ons doel is om krassen vakkundig te herstellen, waardoor je voertuig er weer als nieuw uitziet.